Lid worden

Sinds november 2015 zijn we als club officieel erkend bij de ‘Klim- en bergsportfederatie’ (KBF). Deze door BLOSO erkende sportfederatie ondersteunt onze club waarbij u als lid kunt deelnemen aan een uniek en gevarieerd aanbod van klim- en bergsportactiviteiten zoals bergwandelen, bergklimmen, indoor- en rotsklimmen, canyoning, enz….
Tijdens deze activiteiten krijg je de nodige kennis en ervaring mee, zodat je zelfstandig op weg kunt. Ook bieden wij onze leden initiaties, cursussen, opleidingen, stages en deelname aan wedstrijden en evenementen aan.

Om u lid te kunnen maken bij Westcoast Lizards climbing team sluit u zich aan als lid bij de KBF en kiest u als club voor ‘Westcoast Lizards climbing team’ uit de lijst van clubs. Het lidmaatschap omvat tevens tal van voordelen zoals een zeer uitgebreide verzekering voor al je outdooractiviteiten, gratis toegang tot de rotsen, een abonnement op het KBF- en Hang On WCL tijdschrift, kortingen in de berghutten en winkels, korting op een enkele klimbeurt en jaarabonnement bij klimzaal ‘Den Oosthoek’, enz…

Wordt hier lid van onze club:

http://www.klimenbergsportfederatie.be/kbf/ledeninfo/lid-worden

Lid worden