Fotoreportage boulderweekend Fontainebleau

Vorig weekend trokken we met een deel van onze leden naar het bos van Fontainebleau, waar het bezaaid ligt met boulders van allerlei moeilijkheidsgraden en voor ieder wat wils.
Ook de kinderen vonden het er de max!

De eerste klimdag begonnen we in het gebied ‘Les Trois Pignons’ met boulders zowel in het bos als op zandvlakte. Voor sommigen is het hun eerste keer en kozen we ervoor om rustig en verkennend te beginnen. De dag sloten we af met een duik in de rivier en daarna een BBQ-avond met kampvuur en marshmallows.

Op de tweede dag werd er gekozen voor een ander klimgebied met moeilijkere gradaties en hogere boulders in ‘Apremont’ die wat dieper in het bos verscholen zaten. Na deze verschroeiend warme dag keerden we moe maar heel tevreden terug naar de Belgische Westkust.

We kunnen terug spreken van zéér geslaagde 2e boulderweekend met West Coast Lizards “climbing team”! 👌

 

De volledige album kun je hieronder terugvinden.

WCL - Fontainebleau trip 2016

Fotoreportage boulderweekend Fontainebleau