Climbing for Life

Op 10 december organiseert klimclub West Coast Lizards ‘Climbing for Life’! Dit ten voordele van ‘Mama’s voor kinderen’. Dit familie-evenement vindt plaats in de klimzaal van De Panne waar je via een vrije donatie (ter plekke) voor het goede doel de klimmuur en het hoogteparcours kan ontdekken.

Van 8u30 tot 12u en van 13u tot 18u staan onze begeleiders klaar om jou te begeleiden terwijl de rest van de familie kan genieten van onze gezellige kerstmarkt. Om ‘Mama’s voor kinderen’ te steunen kun je vanaf 18u aan tafel gaan in de ‘dbar’ voor een overheerlijke spaghetti, waarvan er 4 euro aan ‘Mama’s voor kinderen’ wordt geschonken.

Schrijf je GRATIS in via onderstaand inschrijvingsformulier. Tijdens de activiteiten hopen we te rekenen op jullie royale giften voor ‘Mama’s voor kinderen’.
(verplicht inschrijven, dit om het evenement vlot te laten verlopen).

Alle giften en sponsordeals zijn welkom!

PROGRAMMA:
– Van 8u30 tot 12u en van 13u tot 18u: Gratis initiatie hoogteparcours (vanaf 1m50) en indoor muurklimmen (vanaf 8jaar).
– Vrije donatie voor ‘Mama’s voor Kinderen’ tijdens de activiteiten.
– Van 12u tot 13u pauze.
– Vanaf 14u Kerstmarkt op het terras van de ‘dbar’.
– Om 18u einde van de klimactiviteiten.
– Vanaf 18u Spaghetti avond in de ‘dbar’.

Locatie: Sportlaan 2, 8660 De Panne.

Volg het evenement op de voet via Facebook!

(Voor een praktisch verloop van de spaghetti avond vragen wij op voorhand €12 over te schrijven op het rekeningnummer BE 09 6528 4460 5657)

Climbing for Life