Climbing for Life 2016

Op 10 december organiseerde klimclub West Coast Lizards ‘Climbing for Life’! Dit ten voordele van ‘Mama’s voor kinderen’. Dit familie-evenement vond plaats in de klimzaal van De Panne waar je via een vrije donatie (ter plekke) voor het goede doel de klimmuur en het hoogteparcours kon ontdekken.

Van 8u30 tot 12u en van 13u tot 18u stonden onze begeleiders klaar om de deelnemers te begeleiden terwijl de rest van de familie kon genieten van onze gezellige kerstmarkt. Om ‘Mama’s voor kinderen’ te steunen kon men vanaf 18u aan tafel gaan in de ‘dbar’ voor een overheerlijke spaghetti, waarvan er 4 euro aan ‘Mama’s voor kinderen’ werd geschonken.

De totale opbrengst van ‘Climbing for Life’ bedroeg €2475,20. Als club deden wij nog een extra bijdrage om af te kunnen ronden op €2500, dat geschonken werd aan ‘Mama’s voor kinderen’. Ook loopt er bij de Sandwichbar Crunch nog een soepactie waarbij per verkochte soep €1 naar ‘Mama’s voor kinderen’ gaat! Bedankt iedereen!
Studio Brussel / Music For Life / Gemeente De Panne / Dbar / Sandwichbar Crunch / Hyundai Devisch Veurne / Speciaalzaak doe-het-zelf Woestijn / Drukkerytje – by Eline Depoorter / Buro-Shop Kris Cailliau / Carrefourmarket De Panne / Tropicana Belgium / Twinus / Deneubourg bij Julie & Frédéric / Tuincentrum Tropiflora Adinkerke / Pepsico Veurne / Diksmuidse Boterkoeken

Het volledige fotoverslag kun je hier terugvinden.
Climbing for Life 2016

Geniet onderaan ook mee van de terugblik op dit onvergetelijke evenement!

Climbing for Life 2016