2de Kippenfestijn

Dat we bij ‘West Coast Lizards Climbing Team’ bezige bijtjes zijn hoeft niet meer gezegd. Ons mega-evenement ‘Climbing For Life’ zit er net op, en het volgende evenement biedt zich reeds aan!

Op 4 februari organiseren wij te De Panne in de zaal ‘De Boare’ reeds ons 2de kippenfestijn. De opbrengst van dit evenement gaat naar de aankoop van materiaal om onze clubwerking uit te breiden, opleidingen en stages aan te bieden.

Onze affiches zul je ondertussen wel al zien rondhangen in de streek. Heb je interesse om zelf ook een affiche uit te hangen? Laat het ons weten!

Tickets voor het ‘Kippenfestijn’ zijn verkrijgbaar bij ieder bestuurslid van de ‘West Coast Lizards’, d.w.z. bij Niels DaubryChristoph Verriest, Andy Degryse, Jochem De, Pieter Jegers, Eline Lrs, Diederik Denys, Tom Florizoone in zijn zaak Twinus, en Olivier Cauwelier onze voorzitter.

De kaarten voor het ‘Kippenfestijn’ kosten 15 € voor volwassenen en 9,50 € voor kinderen. Er is een vegetarisch alternatief beschikbaar op aanvraag. Ook kan je bij ons een steunkaart kopen met sleutelhanger van de WCL voor een kleine 5 € (zie hieronder).

Deze slideshow vereist JavaScript.


Wij danken jullie alvast voor jullie steun!

DEF-Kippenfestijn-affiche-4.jpg

 

2de Kippenfestijn