Klimtreffen Hydrequent 17/4

Vorig weekend, op een zonnige zaterdagmiddag, trokken we met onze leden naar Hydrequent (Frankrijk) voor een klimtreffen. Het fotoverslag kun je hieronder terugvinden en door de grote interesse organiseren we dan ook nog een klimtreffen op Paasmaandag 17 april 2017 (afhankelijk van het weer).

De rots heeft een maximale hoogte van 10 meter en heeft een 20-tal routes van 3a tot 6c. Het ideale moment om kennis te maken met de rotsen of om je vaardigheden op te bouwen!

Indien je niet over het juiste materiaal beschikt kun je als lid touwen en zekeringsmateriaal gebruiken van de club. Het klimmasssief is enkel toegankelijk voor leden van een klimfederatie, deze activiteit is ook voorbehouden aan clubleden.

We spreken af om 13u00 aan ‘Sporthal Den Oosthoek’ De Panne waar we zullen verzamelen. Vergeet jullie materiaal niet. Tot dan!

Hydrequent

Klimtreffen Hydrequent 17/4