Summerclimb Hotton (inschrijven)

Net zoals vorige zomer gaan we terug klimmen in de Ardennen. Dit jaar kiezen we Hotton uit als klimlocatie op 21/22/23 juli. We verwelkomen jullie graag op vrijdagavond 21 juli op de camping “Eau – Zone” om ons te installeren voor een gans weekend klimplezier!

We verblijven op wandelafstand van het Massief van Hotton “Rochers de Hotton“, deze locatie is prachtig gelegen aan de Ourthe.

Als club voorzien we dit jaar een volledig arrangement voor €50 (volwassenen) & €40 (kinderen -12j.). Overnachting op 21 juli, overnachting met ontbijt op 22 juli en ontbijt op zondagmorgen 23 juli zitten in de prijs inbegrepen.

We voorzien ook telkens de mogelijkheid om je een lunchpakket te laten maken voor zaterdag – en zondagmiddag.

Na zaterdag 22 juli een ganse dag geklommen te hebben is er een ‘mega barbecue’ voorzien op de camping met kampvuur en kan er iets te drinken aangekocht worden. Wie echter zelf graag iets (speciaals) voorziet mag dit zelf meebrengen.

Niet vergeten mee te brengen:
– eigen tent, slaapzak en matje
– persoonlijk klimgerief en klimschoenen
– eetgerei en bestek
– alles voor je eigen comfort (stoeltje, knuffelbeer, koelbox, … )

Als club voorzien we meerdere klimtouwen en setjes. Ook zullen er klimtouwen klaar gehangen worden aan de rots voor de beginnende klimmers, om van hun eerste klimervaring een veilige belevenis te maken. Wie zelf geen helm heeft kan er eentje ontlenen aan de club of brengt zelf bijvoorbeeld een skate- of fietshelm mee.

Deze superleuke ervaring kun je meemaken door in te schrijven onderaan.

Om een vlotte verwerking van de reservaties te voorzien vragen wij om vóór 10 juli in te schrijven! Mensen die later willen aansluiten dienen zelf de reservatie van de camping / catering te regelen.

Snel inschrijven in de boodschap, plaatsen zijn echter beperkt!

Graag zien we jou op 21/22/23 juli op de rotsen voor een onvergetelijk klimweekend!

Summerclimb Hotton (inschrijven)