Boulderweekend Fontainebleau (inschrijven)

Het derde weekend van augustus is het opnieuw zover. We trekken met een hoop enthousiaste klimmers richting Fontainebleau om een nieuw stukje van dit mythische bouldergebied te ontdekken. Het Fôret de Fontainebleau ligt ongeveeer 65 km ten zuidoosten van Parijs, en is een van de grootste bossen van Europa. In een straal van 20 km, vooral ten westen van de stad Fontainebleau, vind je verschillende grote en kleinere gebieden met rotsblokken in de grilligste vormen en afmetingen. Een gigantische speeltuin voor boulderliefhebbers dus …

Wanneer?
Vrijdag 18 augustus tot zondag 20 augustus (twee overnachtingen).
Aankomst op de camping mogelijk vanaf 15u, vertrek zondag voor 10u. Zondag voorzien we natuurlijk wel nog een volledig dagvullend klimprogramma.
Waar?
We verblijven op dé camping voor klimmers:
Camping Les Prés
1 Chemin des Prés
77880 Grez-sur-Loing
Reistijd vanuit De Panne: tussen 3u40 à 4u30 (afhankelijk van verkeersdrukte)
Wat doe je best zelf mee?
Klimkledij (klimschoenen & pofzakje volstaan), dagrugzak, lunchpakket voor vrijdagavond, eventuele versnaperingen voor overdag, kampeergerief.
Wat moet dat kosten?
Volwassenen: 40 euro
Kinderen tot 13 jaar: 30 euro
In de prijs is inbegrepen: alle kosten voor overnachting op de camping, ontbijt en lunch op zaterdag en zondag, bbq zaterdagavond, gebruik van crashpads
Niet inbegrepen: eigen transportkosten (brandstof en péage), drankverbruik ter plaatse (we voorzien wel een bar met drankkaartsysteem)
Voor wie?
Deze uitstap is enkel toegankelijk voor leden van West Coast Lizards Climbing Team vzw & hun gezinsleden.
Inschrijven?
Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan onderaan snel in, het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen sluiten we af op vrijdag 14 juli. Je inschrijving is aanvaard zodra het inschrijvingsgeld voldaan is. Een tweetal weken op voorhand krijg je nog een boekje met tips en weetjes, en een checklist om je weekend voor te kunnen bereiden natuurlijk.
Meer weten?
Benieuwd wat er allemaal te zien en te doen is?
Ga gerust de sfeer opsnuiven via de linken hieronder:
– website Fontainebleau: http://www.fontainebleau-tourisme.com/
– foto’s WCL Fontainebleau 2016: https://flic.kr/s/aHskN1wQ1X
Boulderweekend Fontainebleau (inschrijven)