3de Kippenfestijn

Naar jaarlijkse gewoonte word er in de maand februari terug een kippenfestijn georganiseerd. Die gaat door in de Boare op het Koningsplein van De Panne op 24 februari 2018 vanaf 17.30 uur.

Dit eetfestijn word georganiseerd door het bestuur en de leden van de klimclub. De opbrengsten van deze avond worden zoals vorige jaren geïnvesteerd in klimmateriaal voor de leden van de club. Dit jaar zal de nadruk gelegd worden in de aanschaf naar werkmateriaal voor de leden die aan rotsbeheer doen. Dat zij op een veilige manier hun steentje kunnen bijdragen aan het rotsbeheer op onze Belgische masssieven. Dit is zeker prachtwerk en maakt alle clubs terug blij wanneer zij straks terug naar buiten trekken.

Zo ik hoop dat iedereen zijn familie en vrienden uitnodigd om met ons samen er terug een fantastische avond van te maken.

Een volwassen kaart kost 15 euro en voor de kinderen 9,5 euro. De kaarten zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden van de club.

Kan je niet komen eten dan kan je de club ook zeker steunen door een sleutelhanger/steunkaart te kopen aan de ronde prijs van 5 euro bij alle bestuursleden.

De club is je héél dankbaar!!

Sportieve groeten
Ollie

Kippenfestijn 2017

3de Kippenfestijn