Inschrijvingsformulier KVB1 maart (+16)

Om zelfstandig en vrij indoor toprope te mogen klimmen, word je aangewezen een klimvaardigheidsbewijs 1 te behalen. Dat wil zeggen dat je dan zelfstandig in de zaal toprope mag klimmen zonder begeleiding of toezichter. Klimvaardigheidsbewijzen zijn belangrijke stappen in het opleidingstraject tot zelfstandig klimmer. KVB1 (indoor toprope) is de eerste stap, in dit traject leer je om veilig in een klimzaal te topropen. (meer info over het traject: http://goo.gl/xxEo8c) Mensen die nog niet in het bezit zijn hiervan kunnen onder professionele begeleiding een 4-delige cursus volgen in ‘Klimzaal Den Oosthoek’ te De Panne via ‘West Coast Lizards climbing team vzw’. Minimumleeftijd om deel te mogen nemen aan deze cursus is 16 jaar. Pas vanaf de leeftijd van 14 jaar mag men in ‘Klimzaal Den Oosthoek’ zelfstandig klimmen en zekeren. Geregeld worden ook aangepaste cursussen voorzien voor de leeftijdsgroepen 8 tot 16 jaar. Deze cursus omvat: – omgang met regels in de klimzaal en tijdens het klimmen – omgang met materiaal – correct inbinden van klimmer en zekeraar – partnercheck en veilig leren klimmen Na het volgen van deze opleiding ben je bekwaam om het KVB1-examen af te leggen op het einde van de derde les. Wie klimvaardigheidsbewijs 1 (KVB1) heeft behaald mag zelfstandig vrij indoor toprope klimmen. Onderaan kun je je inschrijven waarop je een email ontvangt om de betaling uit te voeren. Nadat je deze betaling hebt uitgevoerd is jouw deelname bevestigd en definitief. Datum: Deze 4-delige cursus zal plaatsvinden op: – Maandag 5 maart | 19.00u – 21.00u – Maandag 12 maart | 19.00u – 21.00u – Maandag 19 maart | 19.00u – 21.00u – Maandag 26 maart | 19.00u – 21.00u Deelnameprijs: De deelnameprijs van deze cursus bedraagt €60 voor niet-leden, of €50 als je lid bent van ‘West Coast Lizards climbing team vzw’. Hierin is de inkomprijs, verzekering, begeleiding, materiaal, theorie, examen en aanmaak van het KVB1-pasje inbegrepen. Locatie: Deze 4-delige cursus zal plaatsvinden in ‘Sporthal Den Oosthoek’ waarin de klimzaal gevestigd is. Sporthal Den Oosthoek Sportlaan 2 8660 De Panne https://goo.gl/maps/XcPBsvFharP2 Wees snel want de plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers! Inschrijven kan hieronder of via deze link.
Inschrijvingsformulier KVB1 maart (+16)