Inschrijving leadweekend 2018

Het weekend van 6 tot 8 juli is het weer zover! Na Durnal in 2016 en Hotton in 2017, trekken we dit jaar voor het outdoor weekend naar het massief van Pont-a-Lesse.

Op vrijdagavond 6 juli is de aankomst voorzien op de camping ‘Villatoile’. Deze ligt vlak naast het massief. Bij aankomst staan de kolen warm en kan iedereen zijn zelf meegebrachte vlees grillen. De Club voorziet een frigo waar eventueel frisdrank, wijn en bier kan worden gekocht. De tenten of caravans kunnen allemaal samen worden geplaatst en we voorzien een centrale shelter zodat iedereen gezellig samen kan toeven.

Zaterdagmorgen voorzien we ontbijt op de camping. We maken ons luchpakket voor ‘s middags en trekken we naar Castel 1, een deelmassief van Pont-a-Lesse. De gevorderde klimmer kan naar believen het ganse massief verkennen. Voor de klimmers zonder rots-ervaring worden topropes gestoken en zullen onze begeleiders rots-initiaties voorzien. Er is ook een mooie Via Ferrata op het massief die onder begeleiding kan worden verkend (huur materiaal €5,00). ’s Avonds mag iedereen genieten van een mooie BBQ op de camping die door het WCL-team wordt verzorgd.

De zondag verloopt gelijkaardig als de zaterdag, maar zonder de BBQ. Nadat de bivak wordt afgebroken vertrekken we naar het massief. De begeleide klimactiviteiten stoppen om 15u. Wie wil kan nadien op het terras van Hotel Castel de Pont-a-Lesse genieten van een apériteifje! (Bij regenweer voorzien we wandelingen in de Colebi-Vallei naast Freyr,
geocaching of een grotbezoek)

Prijs voor volwassenen: 50,00 euro
Prijs voor kinderen tot 12 jaar: 20,00 euro

Vereiste voor deelname: WCL-lidmaatschap!

Inbegrepen in de prijs:
Standplaatsen camping (2x), BBQ op zaterdagavond, lunchpakket zaterdag, ontbijt (2x), de begeleiding op het massief en eventueel gebruik clubmateriaal.

Niet inbegrepen:
Drankverbruik, jetons voor sanitaire blok, transport, huur Via Ferrata-set.

Materiaal: De club voorziet 6 touwen voor topropes. Helmen (5), gordels en zekerkeringstoestellen zijn ter beschikking van WCL leden. Bij voldoende interesse huren we enkele Via-Ferrata-sets bij Mounteqshop die voor een kleine meerprijs te gebruiken zijn.

Eigen materiaal: Tent + slaapmateriaal, Persoonlijk klimgerief, goed humeur!
De topo van Pont-a-lesse is te verkrijgen op de website van de KBF of Mounteqshop.
Vervoer: Voor het vervoer stellen we voor een topic te openen op de ledengroep om de carpooling te organiseren….

Wie vragen heeft mag deze stellen in de chat onder deze post. Wij zijn ook nog op zoek naar leden die het zien zitten om links en rechts een handje toe te steken ter plaatste. Heb je daar zin in? Neem dan contact met Ollie, Andy of Tom Fl.

We houden het fun en plezant! Wij zien alvast uit naar deze jaarlijkse uitstap! Tot binnenkort!

Olivier Cauwelier,
Andy Degryse,
Tom Florizoone,

GELIEVE PER DEELNEMER EN NIEUW FORMULIER IN TE VULLEN. WIJ DANKEN U!

 

Inschrijving leadweekend 2018