Klim & watersportkamp (inschrijving)

In de week van 9 tot 13 juli 2018 organiseren wij een exclusief zomersportkamp voor kinderen van 10 tot 16 jaar waarbij klimsport en watersport worden gecombineerd tot een zomerkamp om nooit te vergeten.

’s Voormiddags staan de klimsporten op het programma en ’s namiddags watersport aan de Side Shore Surfclub van De Panne. We starten de dag om 08u30 in de Klimzaal van De Panne waar we onder leiding van een gediplomeerde kliminitiator leren hoe je je klimpartner moet beveiligen en hoe je je klimniveau kunt verbeteren. Nadien om 11u30 skaten we met de ‘streetboards’ naar de surfclub.

In de surfclub krijgen de kinderen telkens een warme maaltijd, gevolgd door een brandingsport. Omdat dit allemaal golfgevoelige sporten zijn, zijn we dagelijks afhankelijk van de weer-condities. Het is wel zo dat alle sporten aan bod zullen komen.

Sporten zoals kajakken, golfsurfen, SUP, vlottenbouw, skimboarden … staan op het programma. Bij vlak water word het programma aangevuld met beachsporten zoals powerkite, beach-volleybal, speedsailen, … Er is voor elk wat wils en op maat verzorgd in samenwerking met Steve Verhelst van de plaatselijke kiteschool Stevokitesurf (kunnen zwemmen is vereist om te mogen deelnemen).

Om de week volledig te maken doen we het hoogteparcours “Den Oosthoek” en gaan we een dag het Adventure Park van Ice Mountain te Komen beklimmen.

Dit alles wordt dagelijks afgesloten aan de surfclub om 17u00. De vrijdagavond sluiten we het kamp af met een “Beachlife BBQ” waar de deelnemers, ouders, kennissen en vrienden van de klimclub kunnen genieten van een heuse strandbarbecue (voor de deelnemers in de prijs inbegrepen).

Dit onvergetelijke en all-inclusive sportkamp wordt aangeboden voor €250. (waarbij tot 40 euro afgetrokken kan worden afhankelijk van uw ziekenfonds)

Meer info over het programma volgt later. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Klim & watersportkamp (inschrijving)