Inschrijving gratis kliminitiatie 23 september

Inschrijving gratis kliminitiatie 23 september

Sta je te popelen om eens te proeven van de klimsport, je voor te bereiden op je eerste klimvaardigheidsbewijs of gewoon eens met vrienden te komen klimmen? Schrijf je dan zeker in voor een kliminitiatie in 'klimzaal Den Oosthoek' op zondag 23 september 2018.

West Coast Lizards organiseert tijdens 'maand van de sportclub' voor jouw een kliminitiatie. Dit is hét moment waarop je kan komen klimmen zonder in het bezit te zijn van een brevet (KVB) maar onder toezicht van een initiator. Dit vanaf de leeftijd van 8 jaar.

De initiatoren leggen jouw eerst de klim- en veiligheidsregels uit en nadien ben je vrij om te klimmen onder hun begeleiding.

- De sessies gaan door van 9u00 tot 12u30
- Je vult onderstaand inschrijvingsformulier in. Waarop jouw inschrijving bevestigd zal worden.
- Je betreedt de zaal enkel samen met de initiatoren. In geval zij iets later zijn dien je te wachten op hun komst alvorens de zaal te betreden.
- Volg de regels van de klimzaal, klim veilig en luister vooral naar de initiatoren.
- Je hoeft je niet tot de kassa te wenden, je meld je aan bij de initiator in de klimzaal.

De initiatie is volledig gratis!
- Je krijgt een klimgordel, safebiner en zekeringstoestel om te gebruiken.
- Zorg zelf voor stevige schoenen en lichte sportkledij.

De deelnamelimiet aan deze initiatie is beperkt, schrijf je dus tijdig in!

Kun je niet aanwezig zijn en wil je toch graag meedoen? Hou dan zeker onze Facebook-pagina en website in de gaten voor nieuwe data.

Aankomende evenementen
  • Jeugd in Touw samenkomst 16/06/2023 om 19:00 – 21:00 Klimzaal Bleau, Gent Beste allen, Na bekijken van de ingeleverde mogelijkheden voor een samenkomst over Jeugd in Touw, komt 16 juni het best uit de peiling. We spreken dus ter plaatse af in Gent, in Klimzaal Bleau. Moest deze datum voor jou niet mogelijk zijn, kan je bekijken of er iemand anders binnen je jeugdwerking kan aansluiten. De…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Inschrijving gratis kliminitiatie 23 september