Pizza à volonté

West Coast Lizards nodigen jullie graag uit op 16 maart 2019 vanaf 17u in de Boare, De Panne voor ons jaarlijkse eetfestijn ten voordele van de clubwerking, investeren in materiaal ter ondersteuning van de lessenreeksen, initiaties, outdoor momenten, ...

Dit jaar gaan we de 'Italian way' met een Pizza à volonté voor slechts 15 euro per volwassene en 10 euro per kind. De avond zelf houden we een tombola met super interessante prijzen, voorzien door de lokale economie.

Mounteqshop uit Beveren Leie is aanwezig en biedt de mogelijkheid om schoenen, gordels en ander klimmateriaal aan te kopen. Voor de echte 'hangers' is er de enige echte "ijsbijl" contest, benieuwd wie de ster van de avond wordt!

Tickets verkrijgbaar via onze bestuursleden. Volg het evenement op Facebook!

Met dank aan onze sponsors:
Ice Mountain Adventure Park
Mounteqshop
Vercruysse (www.kantoorvercruysse.be)
IO. Independent Opticians - Nina
Dierenarts Salomez - dedierendokter.be
The Outsider Coast
Four Elements - Steven Hannes (www.4-elements.be)
Wim Maes
Tattoo Moustache
Uitvaart Cura

Aankomende evenementen
  • Jeugd in Touw samenkomst 16/06/2023 om 19:00 – 21:00 Klimzaal Bleau, Gent Beste allen, Na bekijken van de ingeleverde mogelijkheden voor een samenkomst over Jeugd in Touw, komt 16 juni het best uit de peiling. We spreken dus ter plaatse af in Gent, in Klimzaal Bleau. Moest deze datum voor jou niet mogelijk zijn, kan je bekijken of er iemand anders binnen je jeugdwerking kan aansluiten. De…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Pizza à volonté