Inschrijving boulderweekend Fontainebleau 2019

Vierde officiële editie van het WCL-Boulderweekend, tijd om een ander stukje van ons favoriete boulderbos te verkennen.

Wanneer?
Donderdag 30 mei tot zaterdag 1 juni (twee overnachtingen).
Aankomst op de camping mogelijk vanaf donderdag 15u, vertrek zaterdag voor 10u. De zaterdag benutten we nog maximaal om te klimmen. Wie er donderdag op tijd geraakt, kan al eens op verkenning gaan.

Waar?
Hét bouldergebied bij uitstek: Fontainebleau.
Ongeveer 65 km ten zuidoosten van Parijs, vind je in een straal van 20 km rond het stadje Fontainebleau verschillende grote en kleinere gebieden met rotsblokken in de meest grillige vormen en afmetingen. De ideale plaats om onze technieken wat aan te scherpen, en ook gewoon te genieten van de prachtige omgeving.

We verblijven in:
Camping Ile de Boulancourt
6 Allée des Marronniers
77760 Boulancourt
http://www.camping-iledeboulancourt.com
Reistijd vanuit De Panne: tussen 3u40 en 4u30 (afhankelijk van verkeersdrukte)

Wat doe je best zelf mee?
Klimkledij (klimschoenen & pofzakje volstaan), dagrugzak, lunchpakket voor vrijdagavond, eventuele versnaperingen voor overdag, kampeergerief (kampeerstoel &-tafel!).

Wat moet dat kosten?
Dit jaar vragen we dezelfde bijdrage voor volwassenen en kinderen (verblijfkosten en catering liggen in dezelfde lijn). Wel bieden we onze leden een gereduceerd tarief (zelfs minder dan vorige jaargangen!). Ook niet-leden zijn welkom, voor een iets hogere bijdrage.
Leden West Coast Lizards: 45 euro
Niet-leden: 60 euro
In de prijs is inbegrepen: verblijf op de camping, catering (ontbijt, lunchpakketten, avondeten, ...), gebruik van crashpads en ander materiaal. Details volgen met het programma.
Niet inbegrepen: eigen transportkosten (péage ca. 53 euro volgens michelin), drankverbruik ter plaatse (we voorzien wel een bar met drankkaartsysteem)

Inschrijven?
Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan snel onderaan in, het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen sluiten we af op dinsdag 30 april. Je inschrijving is aanvaard zodra het inschrijvingsgeld voldaan is. Een tweetal weken op voorhand krijg je nog een mail met praktische tips, en een checklist om je weekend voor te bereiden.

Meer weten?
Technische kliminfo (klimsites & routes): https://bleau.info
Algemene info over de streek: http://www.fontainebleau-tourisme.com
Foto's van vorige edities

Vragen?
Spreek gerust iemand van het bestuur aan.
De praktische organisatie van het weekend is in handen van Diederik Denys.

Aankomende evenementen

  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 15/08/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 12/09/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 10/10/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 07/11/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 05/12/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Inschrijving boulderweekend Fontainebleau 2019