Mounteqshop lidvoordeel -20% actie!

Beste leden,

We kregen van onze sponsor Mounteqshop een schitterend voordeel exclusief voor clubleden. Nog maar eens een goede reden om deel uit te maken van de 'WCL-familie'!

Elk lid krijgt vanaf vandaag t.e.m. eind april de kans om bij Mounteqshop een bestelling te plaatsen en daarop 20% korting te krijgen. Ideaal om je voor te bereiden op al je komende (zomer)avonturen!

Twijfel je over maten, kleurtjes of heb je keuzestress van al dat moois? Ga dan zeker eens langs in de fysieke shop te Beveren-Leie waar je naast het ruime aanbod ook nog uitleg krijgt van experten. Concreet ontvangt u 20% korting op alle merken en producten die Mounteqshop verkoopt, ook deze die niet op de webshop terug te vinden zijn. Alle voorwaarden kan je nalezen via de link.

Ga naar de pagina www.mounteqshop.be/wcl, maak je keuze uit het ruime aanbod en plaats je bestelling. 

Climb On!
Aankomende evenementen
  • Jeugd in Touw samenkomst 16/06/2023 om 19:00 – 21:00 Klimzaal Bleau, Gent Beste allen, Na bekijken van de ingeleverde mogelijkheden voor een samenkomst over Jeugd in Touw, komt 16 juni het best uit de peiling. We spreken dus ter plaatse af in Gent, in Klimzaal Bleau. Moest deze datum voor jou niet mogelijk zijn, kan je bekijken of er iemand anders binnen je jeugdwerking kan aansluiten. De…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Mounteqshop lidvoordeel -20% actie!