Ben jij de ultieme West Coast Lizard?

Tijdens de maanden juli en augustus zijn de West Coast Lizards in vakantiestemming. Het wordt (te) warm in de klimzaal van De Panne en vele Lizards trekken er op uit! Wij zijn benieuwd naar jullie avonturen, of jullie nu de Ardeense rotsen gaan bedwingen, een Alpentop gaan claimen, of gewoon op het strand gaan chillen, post een foto op onze algemene Instagram en/of Facebook-pagina met de hashtags #westcoastlizards , #deklimclubvandekust en #ultimatewestcoastlizard én de persoonlijke link @westcoastlizards waarin je aantoont dat JIJ de ultieme West Coast Lizard bent, en win een prachtige klimprijs!

Deelnemen kan van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 (maximum 3 inzendingen per persoon). Onze jury kiest tegen 13 oktober de winnaars. Het wedstrijdreglement kan hieronder geraadpleegd worden.

Alle inzending kunnen bekeken worden op #westcoastlizards , #deklimclubvandekust en #ultimatewestcoastlizard

Het wedstrijdreglement raadplegen.

Aankomende evenementen

  • Clubavond 27/05/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 03/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 10/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 17/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 24/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Ben jij de ultieme West Coast Lizard?