Ben jij de ultieme West Coast Lizard?

Tijdens de maanden juli en augustus zijn de West Coast Lizards in vakantiestemming. Het wordt (te) warm in de klimzaal van De Panne en vele Lizards trekken er op uit! Wij zijn benieuwd naar jullie avonturen, of jullie nu de Ardeense rotsen gaan bedwingen, een Alpentop gaan claimen, of gewoon op het strand gaan chillen, post een foto op onze algemene Instagram en/of Facebook-pagina met de hashtags #westcoastlizards , #deklimclubvandekust en #ultimatewestcoastlizard én de persoonlijke link @westcoastlizards waarin je aantoont dat JIJ de ultieme West Coast Lizard bent, en win een prachtige klimprijs!

Deelnemen kan van 1 juli tot en met 31 augustus 2019 (maximum 3 inzendingen per persoon). Onze jury kiest tegen 13 oktober de winnaars. Het wedstrijdreglement kan hieronder geraadpleegd worden.

Alle inzending kunnen bekeken worden op #westcoastlizards , #deklimclubvandekust en #ultimatewestcoastlizard

Het wedstrijdreglement raadplegen.

Aankomende evenementen

Geen komende evenementen

Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Ben jij de ultieme West Coast Lizard?