Inschrijving jeugdklimclub

Beste ouders

Al enkele maanden zijn we bezig met het rond vertellen dat we zouden starten met een jeugdklimclub. Nu is het eigenlijk zo ver!  🤘

We starten nu vrijdagavond 04 otober 2019 om 18.00 uur in de klimzaal "Den Oosthoek" van De Panne.

Onze bedoeling is om te starten met een eerste lessenreeks van 10 lessen. Die nu starten en eindigen rond Kerstmis. Telkens op vrijdagavond van 18.15 tot 19.15 uur (aanwezig om 18.00 uur). Om dan de eerste lessen te evalueren en opnieuw te starten in het voorjaar van 2020. Dus suggesties en opmerkingen zijn zeker welkom!

De lessen worden verzorgt door Tom Vander Zande en Olivier Cauwelier beide initiator Sportklimmen bij Sport Vlaanderen. Pedagogisch willen we alle nodige vaardigheden aanleren om zelfstandig te kunnen klimmen. Maar zeker afgewisseld met spelletjes en heuse spelen. Dit najaar pakken we zeker uit met thema's als Halloween en Sinterklaas.

Wij hopen ook om naar andere klimzalen te kunnen gaan en zeker volgend jaar het buiten klimmen eens te kunnen proberen.

Klimmen is zeker niet zonder risico's en daar willen we absoluut jullie kinderen zoveel mogelijk op attent maken en gaan we alle deelnemers rechtstreeks verzekeren en lid maken van het KBF.(Klim en Bergsportfederatie). Dit lidmaatschap komt op 59 euro per kind. Daarnaast moet je niks zelf investeren in klimmateriaal of toegang tot de zaal.

Dus voor 10 lessen betaal je per kind 150 euro waarvan inbegrepen lidgeld/verzekering KBF.(59 euro), aangepast klimmateriaal, toegang tot de zaal en pedagogische verantwoorde lessenreeks.

Zit je nog met vragen, shoot! Maak alvast reclame voor dit nieuwe initiatief in De Panne.  😉

Schrijf je hieronder in en hopelijk tot vrijdag!

Bergen groeten
Tom Vander Zande
Initiator Sportklimmen

 

Aankomende evenementen
  • Jeugd in Touw samenkomst 16/06/2023 om 19:00 – 21:00 Klimzaal Bleau, Gent Beste allen, Na bekijken van de ingeleverde mogelijkheden voor een samenkomst over Jeugd in Touw, komt 16 juni het best uit de peiling. We spreken dus ter plaatse af in Gent, in Klimzaal Bleau. Moest deze datum voor jou niet mogelijk zijn, kan je bekijken of er iemand anders binnen je jeugdwerking kan aansluiten. De…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Inschrijving jeugdklimclub