Inschrijving jeugdklimclub

Beste ouders

Al enkele maanden zijn we bezig met het rond vertellen dat we zouden starten met een jeugdklimclub. Nu is het eigenlijk zo ver!  🤘

We starten nu vrijdagavond 04 otober 2019 om 18.00 uur in de klimzaal "Den Oosthoek" van De Panne.

Onze bedoeling is om te starten met een eerste lessenreeks van 10 lessen. Die nu starten en eindigen rond Kerstmis. Telkens op vrijdagavond van 18.15 tot 19.15 uur (aanwezig om 18.00 uur). Om dan de eerste lessen te evalueren en opnieuw te starten in het voorjaar van 2020. Dus suggesties en opmerkingen zijn zeker welkom!

De lessen worden verzorgt door Tom Vander Zande en Olivier Cauwelier beide initiator Sportklimmen bij Sport Vlaanderen. Pedagogisch willen we alle nodige vaardigheden aanleren om zelfstandig te kunnen klimmen. Maar zeker afgewisseld met spelletjes en heuse spelen. Dit najaar pakken we zeker uit met thema's als Halloween en Sinterklaas.

Wij hopen ook om naar andere klimzalen te kunnen gaan en zeker volgend jaar het buiten klimmen eens te kunnen proberen.

Klimmen is zeker niet zonder risico's en daar willen we absoluut jullie kinderen zoveel mogelijk op attent maken en gaan we alle deelnemers rechtstreeks verzekeren en lid maken van het KBF.(Klim en Bergsportfederatie). Dit lidmaatschap komt op 59 euro per kind. Daarnaast moet je niks zelf investeren in klimmateriaal of toegang tot de zaal.

Dus voor 10 lessen betaal je per kind 150 euro waarvan inbegrepen lidgeld/verzekering KBF.(59 euro), aangepast klimmateriaal, toegang tot de zaal en pedagogische verantwoorde lessenreeks.

Zit je nog met vragen, shoot! Maak alvast reclame voor dit nieuwe initiatief in De Panne.  😉

Schrijf je hieronder in en hopelijk tot vrijdag!

Bergen groeten
Tom Vander Zande
Initiator Sportklimmen

 

Aankomende evenementen

  • Clubavond 27/05/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 03/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 10/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 17/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
  • Clubavond 24/06/2022 om 20:00 – 22:00 Klimzaal Den Oosthoek Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.Veel klimplezier!…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Inschrijving jeugdklimclub