Inschrijving techniekcursus klimmen oktober 2019

Net de klimsport ontdekt en een KVB1 cursus vervolledigd en je bent zodanig gemotiveerd dat je al droomt om dikke zesjes te klimmen? Of je bent al een gevorderd klimmer maar loopt vast op een moeilijke route? Je verzuurt snel in de armen na een korte klimsessie!

Dan is deze klimtechnische reeks misschien wel geknipt voor jou! In deze lessenreeks beginnen we met de basistechnieken voetplaatsing en voetenwissels, leren we indraaien, overkruisen en uithangen, spelen met ons evenwicht en routelezen.

De bedoeling is om via dit traject efficiënter te klimmen waarbij we onze krachten effectiever benuttigen met als direct resultaat dat je na de lessenreeks comfortabeler tegen je hoogste klimniveau klimt en misschien jezelf wel naar het volgende niveau tilt. Met de tips en tricks klim je dus straks niet alleen beter maar kan je alsook verder werken aan je uithouding

Wanneer:
6 lessen telkens op donderdag van 19u tot 21u op volgende data 17 en 24 oktober, 7, 14 en 28 november en tenslotte 5 december telkens in de klimzaal “Den Oosthoek” Sportlaan 2, 8660 De Panne

Voorwaarden en prijzen:

  • 6 lessen 54 euro voor leden West Coast Lizards en 58 euro voor niet-leden
  • Doelgroep is 16+
  • Max 6 deelnemers
  • Inbegrepen: begeleiding
  • Niet inbegrepen: klimbeurten, indoorklimverzekering

Inschrijven kan hieronder.

 

Aankomende evenementen

Geen komende evenementen

Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Inschrijving techniekcursus klimmen oktober 2019