Vrijdagavond = clubavond!

De WCL clubavond gaat vanaf vrijdag 10 september 2021 terug van start, telkens vanaf 20u tot... 🤙🏼

Heb je zin in een gezellige klimavond, wil je iets bijleren van anderen of zit je met vragen: de clubavond is het ideale moment!

We halen ook ons gerief uit de kast zodat we onze voorklimkennis kunnen heropfrissen!

Iedere vrijdagavond zal er iemand van de werkingsgroep aanwezig zijn om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.

Mogen we vragen om de regels van de zaal te volgen, zodat iedereen op een veilige manier kan blijven klimmen.

Nadien hopen we met zijn allen nog een glaasje te drinken in de D-Bar. 🍻

Veel klimplezier! Climb on

Aankomende evenementen

  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 10/10/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 07/11/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 05/12/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Vrijdagavond = clubavond!