Klimmen als (met) een worst!

Jullie popelen waarschijnlijk (net als wij) ook om terug te komen klimmen zodra de klimzaal zijn deuren opnieuw opent.

Aangezien we allemaal ettelijke maanden onze klimspieren hebben laten rusten en andere lagen hebben laten aandikken is de kans groot dat we in het begin zullen klimmen zoals een worst...

In ieder geval nodigen we al onze trouwe leden uit voor een gezellige babbel met een drankje en een worstje van de barbecue. Alle sympathisanten zijn ook welkom voor een steunworst aan een democratisch prijsje! Uw steun wordt ten zeerste geapprecieerd!

Dit mini-evenement zal plaatsvinden op vrijdag 11 juni vanaf 18u. We vragen iedereen om strikt de coronamaatregelen "van 't moment" op te volgen.

Afspraken:

18u: WCL biedt alle leden een gratis klimbeurt aan. Dit volgens de covid-regels van de sportdienst. Reserveren doe je op het nummer 058 42 18 20. Er is geen begeleiding voorzien, dus kinderen klimmen onder de verantwoordelijkheid van hun ouders.

19u30: WCL biedt alle leden een gratis drankje en worstje aan op terras van de DBar.

We hopen velen onder jullie nog eens terug te zien voor een gezellige babbel!

Graag je interesse ingeven via onderstaande knop.

Aankomende evenementen

  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 10/10/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 07/11/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 05/12/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright ©2021 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Klimmen als (met) een worst!