KEEP ON CLIMBING!

Zin om samen te klimmen? We doen 'Keep On Climbing' ongeveer één keer per maand, hou de website, Facebook en Twizzit in de gaten!

Iedereen met een KVB1 is welkom, zowel leden van de 'West Coast Lizards' als niet-leden.
Maak tijdens dit moment eveneens kennis met andere klimmers en clubleden, het ideale moment om verdere klimplannen te smeden!

Wij zorgen voor een korte opfrissing van de KVB1-basics (toprope) voor wie dit wenst. Ook rond KVB2 (voorklimmen) kunnen we opfrissing geven.

- Donderdag 23 februari vanaf 19u
- Woensdag 15 maart vanaf 19u
- Zaterdag 15 april van 10u tot 12u
- Dinsdag 30 mei vanaf 19u
- Vrijdag 23 juni vanaf 19u

 

(OPGELET: Dit is geen initiatie of opleiding. KVB1 is nodig om de klimzaal te mogen betreden. Wil je met je kinderen jonger dan 14 jaar komen, check dan de regels van Klimzaal Den Oosthoek - depanne.be/klimzaal)

Aankomende evenementen

  • 26/03 ON THE MOVE - Klimzaal Bleau Gent 26/03/2023 om 13:00 – 18:00 Klimzaal Bleau, Campinglaan 2, 9000 Gent Samen klimmen, elkaar motiveren in het klimmen, een andere zaal opzoeken. Gewoon een leuke clubuitstap dus, dat is het concept van WCL ON THE MOVE.Op deze editie trekken we met onze leden en sympathisanten naar 'Klimzaal Bleau' in Gent. Er is de combinatie mogelijk van lengteklimmen en boulderen. Bij mooi weer kan er ook worden voorgeklommen…
  • Keep on Climbing 15/04/2023 om 10:00 – 12:00 Klimzaal Den Oosthoek De panne Zin om samen in clubverband te klimmen? We doen 'Keep On Climbing' ongeveer één keer per maand!Iedereen met een KVB1 is welkom om er een gezellige clubavond van te maken. Maak tijdens dit moment eveneens kennis met andere klimmers en clubleden, het ideale moment om verdere klimplannen te smeden!Voor wie het lang geleden zou zijn, wij…
  • Boulder weekend Fontainebleau 29/04/2023 om 14:00 – 01/05/2023 om 15:00 Fontainebleau Frankrijk Ready to boulder, chill, BBQ, kampvuur, een plonsje in de Loing en een gezellige babbel?Al deze ingrediënten komen zonder twijfel terug aan bod op ons boulderweekend in de regio Fontainebleau. Ideaal voor zowel de recreatieve als de meer sportieve klimmer, en perfect voor met het hele gezin. Schrijf je in via het formulier in twizzit tot en met…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright ©2023 - West Coast Lizards - Niels Daubry

KEEP ON CLIMBING!