KEEP ON CLIMBING!

Zin om samen te klimmen? We doen 'KEEP ON CLIMBING' ongeveer één keer per maand, hou de website, Facebook en Twizzit in de gaten!

Tijdens elke 'KEEP ON CLIMBING' leggen we ook de link met een aankomende activiteit of uitstap (rotsklimmen, boulderen, techniek, ...).
Iedereen met een KVB1 is welkom, zowel leden van de 'West Coast Lizards' als niet-leden. Maak tijdens dit moment eveneens kennis met andere klimmers en clubleden, het ideale moment om verdere klimplannen te smeden!

Wij zorgen voor een korte opfrissing van de KVB1-basics (toprope) voor wie dit wenst. Ook rond KVB2 (voorklimmen) kunnen we opfrissing geven.

(OPGELET: Dit is geen initiatie of opleiding. KVB1 is nodig om de klimzaal te mogen betreden. Wil je met je kinderen jonger dan 14 jaar komen, check dan de regels van Klimzaal Den Oosthoek - depanne.be/klimzaal)

Dinsdag 30 mei (19u30 - 22u00) 'Keep on climbing - Ready to Rock'

Tijdens deze sessie werken we aan de technieken die we nodig hebben op de rotsen.
Dit ter voorbereiding op de klimuitstappen naar 'Hydrequent (zaterdag 4 juni)' & 'Pont-à-Lesse (1 juli)'.

▶ Zaterdag 10 juni (10u00 - 12u00) 'Keep on climbing - Kids'

We nodigen de WCL Kids terug uit op de klimmuur (8 - 14 jaar). We frissen onze technieken op en maken er een speelse klimvoormiddag van.

Heb je een vriend of vriendin die ook eens wil klimmen? Breng deze mee! Vooraf inschrijven via Twizzit (max. 12 plaatsen).
Kostprijs €12 (niet leden WCL) en € 10 (leden WCL).

Ouders met KVB1 die ondertussen zelfstandig willen klimmen zijn ook welkom. Zij betalen een gewone klimbeurt aan de balie.
Opgelet: van de meeste WCL Kids is het lidmaatschap eind 2022 afgelopen.

▶ Vrijdag 23 juni (19u30 - 22u00) 'Keep on climbing - Ready to Rock'

Tijdens deze sessie werken we aan de technieken die we nodig hebben op de rotsen.
Dit ter voorbereiding op de klimuitstap naar 'Pont-à-Lesse (1 juli)'.

Copyright © 2015-2023 - West Coast Lizards - Niels Daubry

KEEP ON CLIMBING!