Wie het schoentje past…

Op vrijdagavond 6 december organiseert West Coast Lizards na 3 voorgaande succesvolle edities terug 'Wie het schoentje past...'.

Van 19u30 tot 20u30 en van 20u30 tot 21u30 kan je in de klimzaal terecht voor een initiatie muurklimmen (vanaf 8 jaar & inschrijven verplicht).
Wie liever gewoon vrij komt klimmen of klimmateriaal testen in de klimzaal kan dit ook.

Onze sponsor Mounteqshop (check zeker al eens de webshop) zal ook aanwezig zijn in Dbar vanaf 20 u, met een hele resem pasklare schoenen en ander klimmateriaal.
'Wie het schoentje past...' is hét ultieme moment om je nieuwe of misschien eerste paar klimschoenen te passen en te gaan testen in de klimzaal voor je een besluit neemt. Dit is ook de ideale gelegenheid voor wie zich in de toekomst wenst in te schrijven voor één van onze klimcursussen, of gewoon iemand een sinterklaascadeau wil schenken!

De toegang tot de klimzaal en de deelname aan de kliminitiatie zijn tijdens dit evenement volledig gratis voor clubleden.
Niet-clubleden die deel wensen te nemen aan de initiatie, of gewoon wensen te komen klimmen en testen genieten trouwens van een voordeeltarief van €5.
Inschrijven voor de kliminitiatie kan via onderstaande knoppen. Indien je vrij komt klimmen dien je houder te zijn van een KVB1.

Inschrijven is niet nodig indien je enkel voor Mounteqshop komt en niet van plan bent te klimmen.

Tot dan!

Wie het schoentje past... 2019

Aankomende evenementen

  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 10/10/2021 om 10:00 – 12:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 07/11/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
  • WCL ON THE MOVE - RHINO BOULDERGYM 05/12/2021 om 11:00 – 13:00 Rhino bouldergym, Kaarderijstraat 69, 9000 Gent Het idee:Elke vier weken trekken we erop uit naar Rhino Bouldering Gym in Gent voor een heerlijke ochtend sessie van 10-.... zodat er voor de meeste onder ons nog quality time is 's middags om iets met de rest van het gezin te doen.Iedereen is welkom maar je moet wel even zelf je reservatie voor…
Note: Carousel will only load on frontend.

Copyright © 2018 - West Coast Lizards - Niels Daubry

Wie het schoentje past…